Terug

Sentiero

Recente epidemiologische studies tonen een significante toename van slechthorendheid aan bij kinderen. Afhankelijk van de toegepaste criteria zal de 'refer rate' variëren, maar zal toch significant hoger zijn dan de 'refer rate' bij pasgeboren gehoorscreening (NHS) programma's.

 

De vertraging in spraak-en taal ontwikkeling is een van de meest voorkomende probleem bij neuro-ontwikkeling in de vroege jeugd. Vroege opsporing van gehoorstoornissen is cruciaal voor een vroege behandeling. In tegenstelling tot de NHS, moeten voorschoolse gehoor screening tests meer frequentie-specifieke en kwantitatieve informatie bieden over gehoorverlies.

  • Productvoordelen
  • Producten benfits

    Sentiero - een draagbaar, handheld apparaat welke fysiologische tests aanbied gebaseerd op OAE en psycho-akoestische tests zoals MAGIC en spraakaudiometrie.

    Sentiero - snelle en betrouwbare methoden voor de beoordeling van gehoorverlies op basis van audiometrische tests en DPOAE I / O-functies geëxtrapoleerd.

    Sentiero - directe interactie van het kind met de audiometer. De MAGIC-test is geschikt voor kleuters en jonge kinderen van drie jaar en ouder. Door het gebruik van geschikte dierlijke afbeeldingen versterkt dit de visuele aandacht van het kind aanzienlijk. Het kind blijft gericht op de test door middel van speelse interactie die het risico van een verkeerde interpretatie minimaliseert.

    Sentiero - het kind houdt van MAGIC. Verschillende dierlijke symbolen op het scherm vertegenwoordigen verschillende stimulus frequenties. Eerst zal het kind een dierlijk symbool kiezen op het scherm, die vervolgens een akoestische stimulus zal geven. Als het kind het geluid kan horen zal het het vrolijke dier symbool op het scherm aanraken.