Disclaimer

Wij onderscheiden ons door het voeren van innovatieve producten met name op het gebied van het screenen en diagnosticeren van de oren en de ogen. Onze producten zijn wereldwijd ontwikkeld en geproduceerd door zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Daarbij staan kwaliteit en betrouwbaarheid hoog bij ons in het vaandel.

Cordial Medical beoogd om de informatie op deze website up-to-date te houden. Echter, wij kunnen niet garanderen dat de informatie in dit document te allen tijde is up-to-date, dus je moet altijd contact opnemen met ons kantoor om zeker te zijn van de informatie juist is.
De informatie op deze website is afkomstig van websites van onze leveranciers '. U kunt worden doorgelinkt naar de website van de betrokken fabrikant betrokken. Cordial Medical is niet verantwoordelijk voor de informatie op deze pagina's.
Toegang tot het World Wide Web brengt bepaalde risico's. Een bezoek aan onze website of die van onze leveranciers gebeurt op eigen risico en Cordial Medical zal geen verantwoordelijkheid nemen.
Het is niet toegestaan ​​om foto's en informatie te kopiëren en / of te gebruiken met betrekking tot Cordial Medical, met uitzondering van gegevens over de door Cordial Medical geleverde producten.